Dineren en overnachten

Dineren en overnachten

Luxe dineren en overnachten in Deventer

Welkom bij The Lemon Tree, waar culinair dineren en luxe overnachten een onvergetelijke ervaring creëert. Bij The Lemon Tree, erkend als het beste restaurant van Deventer, nodigen we je uit voor een avond waar culinaire perfectie en Scandinavisch geïnspireerde gastvrijheid naadloos in elkaar overvloeien. Je avond wordt subliem verlengd met een verkwikkende overnachting in The Lemon Suites. Laat je meevoeren in een wereld waar elk detail met zorg is uitgedacht, speciaal om jou een exclusieve ervaring te bieden in het centrum van Deventer. Geen rijen service en tafelkleden, maar kwaliteit op een moderne manier, een gezellige sfeer en met de etiquette in het achterhoofd.

BoekenBoeken
No items found.
Het raspen van een ingrediëntDe Penthouse suite met een badEen prachtig ei

Een avond om nooit te vergeten

Bij The Lemon Tree transformeert elke maaltijd tot een kunstwerk, zorgvuldig samengesteld met de fijnste lokale ingrediënten en een vleugje Scandinavische verfijning. Onze chef's table, zonder vaste menukaart, presenteert maandelijks wisselende menu's die perfect samengaan met geselecteerde wijnen. Als luxe restaurant in Deventer zetten we ons in om jouw smaakpapillen te verrassen en te verwennen, wacht niet langer en boek jouw onvergetelijke reis van smaken en ontspanning.

Prijzen

Overnachten in het centrum van Deventer

Na een avond vol culinaire verwennerij nodigt The Lemon Suites je uit om de nacht door te brengen in een van onze exclusieve suites. Elke suite is een toonbeeld van comfort en luxe, ontworpen om je een diepe, rustgevende slaap te bieden na een avond vol gastronomische ontdekkingen. Onze Scandinavische mentaliteit vertaalt zich in een open sfeer, gastronomische creativiteit, attente gastvrijheid en onvoorwaardelijke kwaliteit. In Deventer interpreteren we fine dining op onze eigen manier.

No items found.

Overnachten in het centrum van Deventer

Na een avond vol culinaire verwennerij nodigt The Lemon Suites je uit om de nacht door te brengen in een van onze exclusieve suites. Elke suite is een toonbeeld van comfort en luxe, ontworpen om je een diepe, rustgevende slaap te bieden na een avond vol gastronomische ontdekkingen. Onze Scandinavische mentaliteit vertaalt zich in een open sfeer, gastronomische creativiteit, attente gastvrijheid en onvoorwaardelijke kwaliteit. In Deventer interpreteren we fine dining op onze eigen manier.

Penthouse Suite & Diner

Laat je meevoeren door alle zachtheid en het ongekende contrast met de drukte van de stad. Alles wat je nog niet eerder hebt gezien in een hotel? Dat komt in onze Penthouse Suites samen.

Penthouse Suite & Diner

The Lemon Suite & Diner

Plof met een fles champagne neer op een van onze imposante, goud omlijste hemelbedden en laat je overweldigen door de subtiele intimiteit en serene ambiance.

The Lemon Suite & Diner

The Rivier Suite & Diner

Word wakker of geniet vanuit je vrijstaande bad van een uniek, weids uitzicht op de IJssel. Zonder enige twijfel een zeldzame en inspirerende kamer die je móet ervaren.

The Rivier Suite & Diner

Ontdek Deventer op z'n best

Overnachten in het centrum van Deventer betekent wakker worden midden in de historische schoonheid van de stad, klaar om te verkennen. Als jij aan het eind van de avond en de dag erna de deur uitloopt en denkt: 'Wauw, wat is mij overkomen?'. Om dat echt te begrijpen, nodigen we je uit het zelf te beleven.

Een fine dining gerechtDe bedden in de nok van de penthouse suiteEen prachtig gerecht

Overnachten bij The Lemon Suites

Onze overnachtingen met een diner zijn zorgvuldig samengesteld om jouw verblijf onvergetelijk te maken. Of je nu op zoek bent naar een romantisch uitje of een luxe ontsnapping uit het dagelijks leven, The Lemon Tree en The Lemon Suites bieden een onvergetelijke ervaring van overnachten en dineren in Deventer. Laat ons team je verblijf personaliseren met arrangementen die passen bij elke gelegenheid en elke wens.

Een diner bij The Lemon Tree en een verblijf bij de The Lemon Suites is een belevenis die luxe, comfort, en culinaire verwennerij naadloos met elkaar verweeft. Wij bieden een onvergetelijke reis die alle zintuigen aanspreekt. Ontdek de charme van luxe dineren en overnachten in het hart van Deventer en ervaar zelf waarom ons aanbod een blijvende herinnering creëert die je zult koesteren. Bij ons begint je ontdekkingstocht naar de ultieme verwennerij.

Veelgestelden vragen over Dineren en overnachten

Kan ik overnachten?

Ja, dat kan! Vertel ons wat je verwachtingen zijn, dan stellen wij een passend draaiboek voor je samen in onze Lemon suites.

Hoe vaak wisselen jullie van menu?

Iedere maand veranderen onze chef's het menu. Prachtige verse ingrediënten, passend bij de tijd van het jaar en wat er beschikbaar is

Kan ik bij jullie parkeren?

Mocht je met de auto komen dan adviseren wij een parkeergarage in het centrum van Deventer. Bijvoorbeeld De Brink of de Centrum-parkeergarage.

Waarom moet ik bij een reservering €25 aanbetalen?

Bij The Lemon Tree vragen we een aanbetaling van €25 bij elke reservering om verschillende redenen. Ten eerste helpt het ons om no-shows te verminderen, waarbij gasten niet opdagen voor hun reservering zonder te annuleren. Dit zorgt ervoor dat we onze tafels effectief kunnen beheren en beschikbaar kunnen stellen aan andere gasten die willen genieten van onze culinaire ervaring. Ten tweede stelt de aanbetaling ons in staat om de kwaliteit en de exclusiviteit van onze service te garanderen, door te verzekeren dat we enkel ingrediënten van de hoogste kwaliteit gebruiken, afgestemd op het verwachte aantal gasten. De aanbetaling wordt uiteraard afgetrokken van uw uiteindelijke rekening, waardoor het een onderdeel vormt van uw totale eetervaring bij ons.

Wat is fine dining?

Fine dining verwijst naar een eetervaring die gekenmerkt wordt door hoogwaardige ingrediënten, uitmuntende bereiding, en een uitzonderlijke service in een verfijnde omgeving. Het gaat om meer dan alleen het eten; het is een uitgebreide ervaring die de zintuigen prikkelt. Restaurants die fine dining aanbieden, leggen vaak de nadruk op detail, creativiteit en presentatie van de gerechten, evenals op een uitgelezen wijnkaart. Wij hebben een eigen interpretatie van fine dining gericht op het bieden van een onvergetelijke ervaring.

Wat is jullie vip service?

Wil je op worden gehaald en thuis worden gebracht in onze eigen Lemon Ride? Je kunt vip service reserveren in ons boekingssysteem.

Houden jullie rekening met mijn dieetwensen?

Bij The Lemon Tree zetten we ons volledig in om aan uw dieetwensen en voedselallergieën tegemoet te komen. We vragen u vriendelijk om uw specifieke behoeften van tevoren te delen bij het maken van uw reservering. Op deze manier kunnen onze chefs met uw wensen rekening houden en indien mogelijk, gepersonaliseerde aanpassingen maken aan de gerechten om aan uw dieet-eisen te voldoen. Ons doel is om elke gast een buitengewone eetervaring te bieden, afgestemd op hun persoonlijke voorkeuren en gezondheidsbehoeften.

Wat is smaakverkenners?

Smaakverkenners is een nieuwe stadstour die je leidt langs de mooiste plekken, zaken en verfijnde smaken van onze hanzestad Deventer.

Voor €99,- (€49,50,- p.p.) ontvang je de exclusieve Smaakverkenners box gevuld met een route vol verrassingen en stops bij unieke locaties onderweg. De box bevat onder andere een lunch bij The Lemon Tree en heerlijke hapjes en drankjes op de meest charmante locaties van Deventer. Klik hier voor meer informatie.