Fine Dining

Fine Dining

Proef de smaak van het leven

De Lemon Tree is geïnspireerd door Scandinavisch nordic dining. We gebruiken de beste ingrediënten uit onze omgeving en die vandaag beschikbaar zijn. We hebben geen vaste menukaart, maar wel een unieke stijl. Ons doel is om een perfecte mix te maken van eenvoud, mooie dingen, goed werk, nieuwe ideeën en een fijne sfeer voor onze gasten. Jij hoeft alleen te kiezen hoeveel gangen je wilt eten.

BoekenBoeken
No items found.
Het raspen van een ingrediëntDe Penthouse suite met een badEen prachtig ei

Een frisse blik op fine dining

Onze Scandinavische mentaliteit vertaalt zich in een open sfeer, gastronomische creativiteit, attente gastvrijheid en onvoorwaardelijke kwaliteit. In Deventer interpreteren we fine dining op onze eigen manier. We willen graag dat iedereen zich thuis voelt in ons natuurlijke, ingetogen interieur. Geen rijen servies en tafelkleden, maar kwaliteit op een moderne manier, een gezellige sfeer en met de etiquette in het achterhoofd.

Laat je verrassen bij ons restaurant in Deventer. Als jij aan het eind van de avond de deur uitloopt en denkt: 'Wauw, wat is mij overkomen?' Dan hebben wij een topdag.

Prijzen

Hoe stel jij je de perfecte avond voor?

Om dat echt te begrijpen, nodigen we je uit het zelf te beleven. Het is handig om te weten dat we een avondvullend diner aanbieden zonder vaste menukaart. Jij beslist hoeveel gangen je wilt genieten, eventueel aangevuld met een bijpassende wijnselectie. Laat je verrassen door onze culinaire creaties.

Hoe stel jij je de perfecte avond voor?

Om dat echt te begrijpen, nodigen we je uit het zelf te beleven. Het is handig om te weten dat we een avondvullend diner aanbieden zonder vaste menukaart. Jij beslist hoeveel gangen je wilt genieten, eventueel aangevuld met een bijpassende wijnselectie. Laat je verrassen door onze culinaire creaties.

Penthouse Suite & Diner

Laat je meevoeren door alle zachtheid en het ongekende contrast met de drukte van de stad. Alles wat je nog niet eerder hebt gezien in een hotel? Dat komt in onze Penthouse Suites samen.

Penthouse Suite & Diner

The Lemon Suite & Diner

Plof met een fles champagne neer op een van onze imposante, goud omlijste hemelbedden en laat je overweldigen door de subtiele intimiteit en serene ambiance.

The Lemon Suite & Diner

The Rivier Suite & Diner

Word wakker of geniet vanuit je vrijstaande bad van een uniek, weids uitzicht op de IJssel. Zonder enige twijfel een zeldzame en inspirerende kamer die je móet ervaren.

The Rivier Suite & Diner

Chefs table: Fine dining voor de echte liefhebber

Wil je niets missen, de hectiek en het vakmanschap van onze keuken van dichtbij beleven? Neem plaats aan onze exclusieve chefs table, laat je culinair verwennen en ervaar ons vakmanschap vanaf de eerste rij. Voor meer informatie, klik hier.

Een fine dining gerechtDe bedden in de nok van de penthouse suiteEen prachtig gerecht

Speciale events en experiences

Enkele keren per jaar organiseren we unieke culinaire events en pop-up ervaringen, die stuk voor stuk sprookjesachtige avonden zijn. Deze exclusieve avonden zijn speciaal gereserveerd voor onze volgers en alleen toegankelijk via een persoonlijke uitnodiging. Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van onze aankomende evenementen? Meld je dan nu aan en zorg dat je niets mist van deze magische momenten.

Veelgestelden vragen over Fine Dining

Wat is fine dining?

Fine dining verwijst naar een eetervaring die gekenmerkt wordt door hoogwaardige ingrediënten, uitmuntende bereiding, en een uitzonderlijke service in een verfijnde omgeving. Het gaat om meer dan alleen het eten; het is een uitgebreide ervaring die de zintuigen prikkelt. Restaurants die fine dining aanbieden, leggen vaak de nadruk op detail, creativiteit en presentatie van de gerechten, evenals op een uitgelezen wijnkaart. Wij hebben een eigen interpretatie van fine dining gericht op het bieden van een onvergetelijke ervaring.

Houden jullie rekening met mijn dieetwensen?

Bij The Lemon Tree zetten we ons volledig in om aan uw dieetwensen en voedselallergieën tegemoet te komen. We vragen u vriendelijk om uw specifieke behoeften van tevoren te delen bij het maken van uw reservering. Op deze manier kunnen onze chefs met uw wensen rekening houden en indien mogelijk, gepersonaliseerde aanpassingen maken aan de gerechten om aan uw dieet-eisen te voldoen. Ons doel is om elke gast een buitengewone eetervaring te bieden, afgestemd op hun persoonlijke voorkeuren en gezondheidsbehoeften.

Waarom moet ik bij een reservering €25 aanbetalen?

Bij The Lemon Tree vragen we een aanbetaling van €25 bij elke reservering om verschillende redenen. Ten eerste helpt het ons om no-shows te verminderen, waarbij gasten niet opdagen voor hun reservering zonder te annuleren. Dit zorgt ervoor dat we onze tafels effectief kunnen beheren en beschikbaar kunnen stellen aan andere gasten die willen genieten van onze culinaire ervaring. Ten tweede stelt de aanbetaling ons in staat om de kwaliteit en de exclusiviteit van onze service te garanderen, door te verzekeren dat we enkel ingrediënten van de hoogste kwaliteit gebruiken, afgestemd op het verwachte aantal gasten. De aanbetaling wordt uiteraard afgetrokken van uw uiteindelijke rekening, waardoor het een onderdeel vormt van uw totale eetervaring bij ons.

Kan ik overnachten?

Ja, dat kan! Vertel ons wat je verwachtingen zijn, dan stellen wij een passend draaiboek voor je samen in onze Lemon suites.

Wat zijn jullie openingstijden?

Wij zijn open van dinsdag t/m zondag vanaf 18:00 uur. Lunch: zondag tussen 12:30 en 13:30 uur.

Wat is jullie vip service?

Wil je op worden gehaald en thuis worden gebracht in onze eigen Lemon Ride? Je kunt vip service reserveren in ons boekingssysteem.

Hebben jullie een wijnkaart

Bij alle menu's adviseren wij onze Wine Pairings. Dit zijn de wijnen die onze sommelier speciaal heeft gematcht bij het maandmenu. Maar we hebben ook een aparte wijnkaart. Klik hier om deze te bekijken.

Kan ik bij jullie parkeren?

Mocht je met de auto komen dan adviseren wij een parkeergarage in het centrum van Deventer. Bijvoorbeeld De Brink of de Centrum-parkeergarage.

Wat is smaakverkenners?

Smaakverkenners is een nieuwe stadstour die je leidt langs de mooiste plekken, zaken en verfijnde smaken van onze hanzestad Deventer.

Voor €99,- (€49,50,- p.p.) ontvang je de exclusieve Smaakverkenners box gevuld met een route vol verrassingen en stops bij unieke locaties onderweg. De box bevat onder andere een lunch bij The Lemon Tree en heerlijke hapjes en drankjes op de meest charmante locaties van Deventer. Klik hier voor meer informatie.