Cadeaubon

Order your gift card

Klaar om een van je vrienden of familie te verrassen met een onvergetelijke beleving? Bestel een van onze cadeaubonnen. Kies een bedrag en/of arrangement en ontvang onze cadeaubon direct per e-mail of op de deurmat.

Referenties

Wat anderen over ons zeggen

Jan

12/2022

"Gastronomische perfectie"

Eten bij The Lemon Tree is een geweldige, verrassende ervaring! Gerechten op ster niveau, gepresenteerd door een jong enthousiast team. Dank je wel Valentijn en Job, voor een prachtige dineer ervaring. Wij komen zeker terug. Jan en Marieke

Sharon

05/2023

"Michelin ster waardig"

Wij hebben een 6 gangen diner met wijn arrangement gehad en het was heerlijk! Echt een aanrader. Naar onze mening zeker een Michelin ster waardig.

Henrie

06/2022

"Ongehoord goed"

Als je van de ene in de andere smaak explosie wilt vallen ben je hier aan een super goed adres. De gerechten zijn allemaal met enorm veel liefde bereid. Elke gerecht is weer een cadeautje van de bovenste plank. Daarbij zijn de wijnen die bij de gerechten geschonken worden goed afgestemd. En dit alles door een fantastisch jong leuk en super enthousiast team die ons echt een super avond hebben bezorgt. Wij komen zeker snel weer om te genieten van jullie. Gr en tot gauw.👍👊

Jeroen

05/2023

"Top gastvrijheid en culinaire ervaring"

De chefs table met Sommelier Job was van grote kwaliteit! De gerechten met veel zorg samengesteld. Enorm smaakvol en verrassend! De wijn-spijs was subliem. Vega en geen vis ook super verzorgd. Een schitterende gastvrije en culinaire maar vooral gezellige avond gehad. Ik zeg gaan! Dank jullie!!