Moederdag Special

Moederdag Special

Moederdag Special bij The Lemon Tree

Deze Moederdag nodigen we je uit voor een exclusieve culinaire ervaring bij The Lemon Tree. Gelegen in het hart van de stad, is ons restaurant meer dan alleen een plek om te eten; het is een bestemming waar fijnproevers en levensgenieters samenkomen om te genieten van een avond vol gastronomische verrassingen. Het is de perfecte plek om Moederdag te vieren met onze Moederdag Special: Scandinavische Lunch.

BoekenBoeken
No items found.
Het raspen van een ingrediëntDe Penthouse suite met een badEen prachtig ei

Een speciaal menu voor een speciale gelegenheid

Op 12 mei vieren we Moederdag met een onvergetelijke Scandinavische lunchervring! Laat je smaakpapillen verwennen met ons exclusieve 5 gangen lunch die onze chef-kok met zorg heeft samengesteld om jouw speciale dag te vieren met nieuwe en opwindende smaken. Ons gepassioneerde keukenteam heeft met liefje en toewijding een menu samengesteld die je zal betoveren en inspireren. 

Reserveer gelijk jouw tafel

Aangezien de vraag naar onze Special Moederdag groot is, raden wij je aan om vroegtijdig te reserveren om teleurstelling te voorkomen. Er zijn namelijk maar beperkte plaatsen. Meld je aan voor onze wachtlijst en ontvang direct een melding wanneer er een tafel beschikbaar is. Ons team staat klaar om van je bezoek een onvergetelijke ervaring te maken.

Prijzen

No items found.

Penthouse Suite & Diner

Laat je meevoeren door alle zachtheid en het ongekende contrast met de drukte van de stad. Alles wat je nog niet eerder hebt gezien in een hotel? Dat komt in onze Penthouse Suites samen.

Penthouse Suite & Diner

The Lemon Suite & Diner

Plof met een fles champagne neer op een van onze imposante, goud omlijste hemelbedden en laat je overweldigen door de subtiele intimiteit en serene ambiance.

The Lemon Suite & Diner

The Rivier Suite & Diner

Word wakker of geniet vanuit je vrijstaande bad van een uniek, weids uitzicht op de IJssel. Zonder enige twijfel een zeldzame en inspirerende kamer die je móet ervaren.

The Rivier Suite & Diner

Een fine dining gerechtDe bedden in de nok van de penthouse suiteEen prachtig gerecht

Veelgestelden vragen over Moederdag Special

Hebben jullie een wijnkaart

Bij alle menu's adviseren wij onze Wine Pairings. Dit zijn de wijnen die onze sommelier speciaal heeft gematcht bij het maandmenu. Maar we hebben ook een aparte wijnkaart. Klik hier om deze te bekijken.

Houden jullie rekening met mijn dieetwensen?

Bij The Lemon Tree zetten we ons volledig in om aan uw dieetwensen en voedselallergieën tegemoet te komen. We vragen u vriendelijk om uw specifieke behoeften van tevoren te delen bij het maken van uw reservering. Op deze manier kunnen onze chefs met uw wensen rekening houden en indien mogelijk, gepersonaliseerde aanpassingen maken aan de gerechten om aan uw dieet-eisen te voldoen. Ons doel is om elke gast een buitengewone eetervaring te bieden, afgestemd op hun persoonlijke voorkeuren en gezondheidsbehoeften.

Kan ik bij jullie parkeren?

Mocht je met de auto komen dan adviseren wij een parkeergarage in het centrum van Deventer. Bijvoorbeeld De Brink of de Centrum-parkeergarage.

Kan ik overnachten?

Ja, dat kan! Vertel ons wat je verwachtingen zijn, dan stellen wij een passend draaiboek voor je samen in onze Lemon suites.

Wat is fine dining?

Fine dining verwijst naar een eetervaring die gekenmerkt wordt door hoogwaardige ingrediënten, uitmuntende bereiding, en een uitzonderlijke service in een verfijnde omgeving. Het gaat om meer dan alleen het eten; het is een uitgebreide ervaring die de zintuigen prikkelt. Restaurants die fine dining aanbieden, leggen vaak de nadruk op detail, creativiteit en presentatie van de gerechten, evenals op een uitgelezen wijnkaart. Wij hebben een eigen interpretatie van fine dining gericht op het bieden van een onvergetelijke ervaring.