Chef's Table

Chef's Table

Ervaar de magie van creatie

Wil je niets missen, de hectiek en het vakmanschap van onze keuken van dichtbij beleven? Schuif aan, laat je verwennen en kijk je ogen uit. Aan de chef’s table proef je niet alleen het menu van de chef, maar kun je ook nog eens ervaren hoe alles gemaakt wordt. Je kijkt onze topkoks recht in de ogen. Zoiets maak je echt maar één keer mee.

Ontdek de ervaring van dineren aan onze exclusieve tafel naast de open keuken. Onze chef's table in Deventer is voor mensen die een uitzonderlijke ervaring mee willen maken. Je wilt zien dat jouw kabeljauw voor je neus wordt gefileerd, vervolgens wordt voorbereid, dan gebakken en vervolgens als onderdeel van een prachtig gerecht bij je aan tafel komt. Je ziet, hoort, proeft en ruikt alles van een topkeuken.

BoekenBoeken
No items found.

Een ervaring die je nooit meer gaat vergeten

Aan onze chef’s table is plaats voor 13 gasten. Je kunt deze in zijn geheel reserveren of je deelt deze in kleine groepjes. Hierbij zorgen we natuurlijk wel voor voldoende privacy. In Deventer interpreteren we fine dining op onze eigen manier: bruisend, moderne, sfeer zonder complicaties. Dat is wat je van ons mag verwachten.

Prijzen

Standaard 7 gangen

Het diner bestaat bijna altijd uit 7 gangen en onze chefs komen zelf hun creaties toelichten bij je aan tafel. Enkele keren per jaar bieden we een aparte Chef’s Table experience aan. Deze maand is dit een speciaal menu om onze vermelding in de Gault&Millau gids te vieren. De Chef's Table Menu-ervaring is exclusief beschikbaar tijdens het diner, vanaf 18.00 uur, op dinsdag, woensdag, donderdag en zondagavond. Reserveer op tijd, want er is de komende maanden maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Veelgestelden vragen over Chef's Table

Hebben jullie een wijnkaart

Bij alle menu's adviseren wij onze Wine Pairings. Dit zijn de wijnen die onze sommelier speciaal heeft gematcht bij het maandmenu. Maar we hebben ook een aparte wijnkaart. Klik hier om deze te bekijken.

Houden jullie rekening met mijn dieetwensen?

Bij The Lemon Tree zetten we ons volledig in om aan uw dieetwensen en voedselallergieën tegemoet te komen. We vragen u vriendelijk om uw specifieke behoeften van tevoren te delen bij het maken van uw reservering. Op deze manier kunnen onze chefs met uw wensen rekening houden en indien mogelijk, gepersonaliseerde aanpassingen maken aan de gerechten om aan uw dieet-eisen te voldoen. Ons doel is om elke gast een buitengewone eetervaring te bieden, afgestemd op hun persoonlijke voorkeuren en gezondheidsbehoeften.

Kan ik bij jullie parkeren?

Mocht je met de auto komen dan adviseren wij een parkeergarage in het centrum van Deventer. Bijvoorbeeld De Brink of de Centrum-parkeergarage.

Kan ik overnachten?

Ja, dat kan! Vertel ons wat je verwachtingen zijn, dan stellen wij een passend draaiboek voor je samen in onze Lemon suites.

Waarom moet ik bij een reservering €25 aanbetalen?

Bij The Lemon Tree vragen we een aanbetaling van €25 bij elke reservering om verschillende redenen. Ten eerste helpt het ons om no-shows te verminderen, waarbij gasten niet opdagen voor hun reservering zonder te annuleren. Dit zorgt ervoor dat we onze tafels effectief kunnen beheren en beschikbaar kunnen stellen aan andere gasten die willen genieten van onze culinaire ervaring. Ten tweede stelt de aanbetaling ons in staat om de kwaliteit en de exclusiviteit van onze service te garanderen, door te verzekeren dat we enkel ingrediënten van de hoogste kwaliteit gebruiken, afgestemd op het verwachte aantal gasten. De aanbetaling wordt uiteraard afgetrokken van uw uiteindelijke rekening, waardoor het een onderdeel vormt van uw totale eetervaring bij ons.

Wat is jullie vip service?

Wil je op worden gehaald en thuis worden gebracht in onze eigen Lemon Ride? Je kunt vip service reserveren in ons boekingssysteem.

Wat zijn jullie signature gerechten?

Naast een aantal gangen kun je ook nog extra gerechten bestellen. Deze zijn zeker de moeite waard. Bij binnenkomst zullen we hier meer over toelichten.