Lunchen in Deventer

Lunchen in Deventer

The Lemon Tree op zondag

Midden in het bruisende centrum van Deventer, nodigt The Lemon Tree je uit voor een lunchervaring die alles behalve gewoon is. Dit restaurant staat niet alleen bekend als een prominente bestemming voor fine dining in Deventer, maar ook als dé plek voor de beste lunch in Deventer. The Lemon Tree is meer dan een restaurant; het is een bestemming waar luxe, gastronomische verfijning en de kunst van de Scandinavische keuken samenkomen om een unieke lunchervaring te creëren.

BoekenBoeken
No items found.
Het raspen van een ingrediëntDe Penthouse suite met een badEen prachtig ei

Een unieke lunchervaring

Als het toonaangevende lunchrestaurant in het centrum van Deventer, onderscheidt The Lemon Tree zich met zijn innovatieve chef's table concept, waarbij er geen vaste menukaart is. Elke lunch wordt een ontdekkingsreis naar nieuwe smaken, aangedreven door de meest verse lokale ingrediënten van het seizoen. Deze aanpak staat garant voor een lunchervaring die telkens weer verrast en verbaast, perfect voor diegenen die op zoek zijn naar de beste lunchtips in Deventer.

Prijzen

Een Scandinavisch geïnspireerde lunch

Bij The Lemon Tree wordt de lunch getransformeerd in een artistieke expressie, geworteld in de Scandinavische tradities van nordic dining. We streven naar een harmonieuze balans tussen eenvoud en innovatie, waarbij duurzaamheid centraal staat. We zorgen ervoor dat we altijd de meest verse en seizoensgebonden ingrediënten gebruiken, wat ons een uniek lunchrestaurant in Deventer maakt.

Een Scandinavisch geïnspireerde lunch

Bij The Lemon Tree wordt de lunch getransformeerd in een artistieke expressie, geworteld in de Scandinavische tradities van nordic dining. We streven naar een harmonieuze balans tussen eenvoud en innovatie, waarbij duurzaamheid centraal staat. We zorgen ervoor dat we altijd de meest verse en seizoensgebonden ingrediënten gebruiken, wat ons een uniek lunchrestaurant in Deventer maakt.

Penthouse Suite & Diner

Laat je meevoeren door alle zachtheid en het ongekende contrast met de drukte van de stad. Alles wat je nog niet eerder hebt gezien in een hotel? Dat komt in onze Penthouse Suites samen.

Penthouse Suite & Diner

The Lemon Suite & Diner

Plof met een fles champagne neer op een van onze imposante, goud omlijste hemelbedden en laat je overweldigen door de subtiele intimiteit en serene ambiance.

The Lemon Suite & Diner

The Rivier Suite & Diner

Word wakker of geniet vanuit je vrijstaande bad van een uniek, weids uitzicht op de IJssel. Zonder enige twijfel een zeldzame en inspirerende kamer die je móet ervaren.

The Rivier Suite & Diner

Uitsluitend lunch op zondag

The Lemon Tree is meer dan alleen uit eten gaan in Deventer; het is een viering van het leven, een ode aan de kunst van het koken en een eerbetoon aan de Scandinavische manier van leven. Als je op zoek bent naar een unieke dining ervaring in het centrum van Deventer, nodigen we je uit om The Lemon Tree te ontdekken. Hier vind je een rustpunt waar eten wordt getransformeerd in een ervaring en een onvergetelijke herinnering.

Een fine dining gerechtDe bedden in de nok van de penthouse suiteEen prachtig gerecht

Dé lunchplek van Deventer

Lunchen bij The Lemon Tree is een uitnodiging om de alledaagse haast even te vergeten en te genieten van een moment van culinaire excellentie. Het is de perfecte manier om jouw dag in Deventer te verrijken. De Lemon Tree in Deventer biedt een unieke culinaire ervaring met de mogelijkheid om exclusief op zondag te genieten van een lunch. Deze bijzondere gelegenheid maakt het mogelijk om in een ontspannen sfeer de start van de nieuwe week te vieren met innovatieve gerechten.


The Lemon Tree laat je zien hoe lunch meer kan zijn dan een maaltijd. Het kan een moment van pure gastronomische genot en artistieke waardering zijn. Ontdek zelf waarom The Lemon Tree wordt geprezen als het beste lunchrestaurant in Deventer. Hier wacht een wereld van smaken op je, klaar om je middag te transformeren in een ongeëvenaarde culinaire reis.

Veelgestelden vragen over Lunchen in Deventer

Hebben jullie een wijnkaart

Bij alle menu's adviseren wij onze Wine Pairings. Dit zijn de wijnen die onze sommelier speciaal heeft gematcht bij het maandmenu. Maar we hebben ook een aparte wijnkaart. Klik hier om deze te bekijken.

Hoe vaak wisselen jullie van menu?

Iedere maand veranderen onze chef's het menu. Prachtige verse ingrediënten, passend bij de tijd van het jaar en wat er beschikbaar is

Houden jullie rekening met mijn dieetwensen?

Bij The Lemon Tree zetten we ons volledig in om aan uw dieetwensen en voedselallergieën tegemoet te komen. We vragen u vriendelijk om uw specifieke behoeften van tevoren te delen bij het maken van uw reservering. Op deze manier kunnen onze chefs met uw wensen rekening houden en indien mogelijk, gepersonaliseerde aanpassingen maken aan de gerechten om aan uw dieet-eisen te voldoen. Ons doel is om elke gast een buitengewone eetervaring te bieden, afgestemd op hun persoonlijke voorkeuren en gezondheidsbehoeften.

Kan ik bij jullie parkeren?

Mocht je met de auto komen dan adviseren wij een parkeergarage in het centrum van Deventer. Bijvoorbeeld De Brink of de Centrum-parkeergarage.

Waarom moet ik bij een reservering €25 aanbetalen?

Bij The Lemon Tree vragen we een aanbetaling van €25 bij elke reservering om verschillende redenen. Ten eerste helpt het ons om no-shows te verminderen, waarbij gasten niet opdagen voor hun reservering zonder te annuleren. Dit zorgt ervoor dat we onze tafels effectief kunnen beheren en beschikbaar kunnen stellen aan andere gasten die willen genieten van onze culinaire ervaring. Ten tweede stelt de aanbetaling ons in staat om de kwaliteit en de exclusiviteit van onze service te garanderen, door te verzekeren dat we enkel ingrediënten van de hoogste kwaliteit gebruiken, afgestemd op het verwachte aantal gasten. De aanbetaling wordt uiteraard afgetrokken van uw uiteindelijke rekening, waardoor het een onderdeel vormt van uw totale eetervaring bij ons.

Wat is fine dining?

Fine dining verwijst naar een eetervaring die gekenmerkt wordt door hoogwaardige ingrediënten, uitmuntende bereiding, en een uitzonderlijke service in een verfijnde omgeving. Het gaat om meer dan alleen het eten; het is een uitgebreide ervaring die de zintuigen prikkelt. Restaurants die fine dining aanbieden, leggen vaak de nadruk op detail, creativiteit en presentatie van de gerechten, evenals op een uitgelezen wijnkaart. Wij hebben een eigen interpretatie van fine dining gericht op het bieden van een onvergetelijke ervaring.

Wat is jullie vip service?

Wil je op worden gehaald en thuis worden gebracht in onze eigen Lemon Ride? Je kunt vip service reserveren in ons boekingssysteem.

Wat is smaakverkenners?

Smaakverkenners is een nieuwe stadstour die je leidt langs de mooiste plekken, zaken en verfijnde smaken van onze hanzestad Deventer.

Voor €99,- (€49,50,- p.p.) ontvang je de exclusieve Smaakverkenners box gevuld met een route vol verrassingen en stops bij unieke locaties onderweg. De box bevat onder andere een lunch bij The Lemon Tree en heerlijke hapjes en drankjes op de meest charmante locaties van Deventer. Klik hier voor meer informatie.

Wat zijn jullie signature gerechten?

Naast een aantal gangen kun je ook nog extra gerechten bestellen. Deze zijn zeker de moeite waard. Bij binnenkomst zullen we hier meer over toelichten.

Wat zijn jullie openingstijden?

Wij zijn open van dinsdag t/m zondag vanaf 18:00 uur. Lunch: zondag tussen 12:30 en 13:30 uur.